Защита на данните

Групата Hesburger се отнася сериозно към защитата на данните на своите клиенти, служители и сътрудници и се ангажира да защитава тяхната поверителност.

Ние редовно проверяваме и актуализираме нашите способи за защита на данните, както и Политиките за поверителност, за да гарантираме прозрачността на нашите действия и актуални политики. Също така активно следим решенията на органите за защита на данните и променяме нашата собствена политика за защита на данните и бисквитките, ако е необходимо.

Нашите Политики за поверителност за клиенти и кандидати за работа са винаги актуални на уебсайта на Hesburger, под „Условия за използване и Политика за поверителност“. В нашата Политика за поверителност на регистъра на служителите, която е достъпна в интранета, е показано как обработваме личните данни на нашите служители. Ние използваме подходящи споразумения за обработка на данни, за да вземем под внимание защитата на данните на нашите сътрудници, както и всякакви трансфери на лични данни на нашите клиенти или служители към трети страни.