ИНТЕРВЮ: КАРИ САЛМЕЛА, ГЛАВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР

Всеки път, когато Hesburger спечели някаква придобивка,това за нас означава също и отговорност. Отговорността има много аспекти и невинаги е лесно да се стигне до заключение кой ще е правилният избор. В такъв случай се налага да се облегнем на нашите ценности и цели.

Виждам, че в сферата на отговорността Hesburger е претърпяла многостранно развитие. Например все повече използваме възобновяема енергия, компенсираме въглеродния отпечатък на нашите продукти и изработваме униформите си от материали, подлежащи на рециклиране. Освен това подкрепяме спортните занимания на децата в училище, както и едно училище, разположено в бедните квартали на Бангладеш. В същото време осъзнаваме, че трябва да се направи още много.

Това, за което съм най-загрижен лично, е промяната на климата. Трябва да полагаме усилия за доброто състояние на околната среда по всички възможни начини. Разбира се, надявам се също всеки, който работи за нас или има някакви отношения с Hesburger, да се радва на благополучие във всяко отношение.