Похвали, въпроси и предложения

Получили сте чудесно обслужване в ресторант Hesburger или сте забелязали нещо, което можем да подобрим? Може би бихте желали да видите нов продукт в нашето меню? Ще се радваме да споделите с нас. Разчитаме да ни споделяте своите впечатления и идеи – така ще можем да ви предложим още по-добро обслужване в бъдеще.

За да получим вашите отзиви по най-бързия начин, уверете се, че сте посочили правилната тема, защото съобщенията за конкретен ресторант се изпращат директно на ресторантите. Можете да изпратите своите отзиви анонимно. Очакваме да ни пишете!

За контакти

Имате ли въпроси за наши продукт или дейност?

Вижте често задаваните въпроси и отговори!

Най-популярни теми:

Може ли да се снима в ресторант Hesburger?

Можете да снимате с фотоапарат или видеокамера извън ресторанта или на площите за клиенти в ресторанта. Винаги обаче трябва да се съобразявате с неприкосновеността на личния живот на другите клиенти и персонала на ресторанта. Ако възнамерявате да публикувате снимките, задължително трябва да поискате разрешение. За повече информация за снимането в ресторантите Hesburger можете да пишете на: ieva.salmela(@)hesburger.fi

Защо любимият ми продукт е изваден от менюто?

Промените в нашия асортимент винаги са съобразени с клиентите. Тъй като не можем безкрайно да увеличаваме броя на продуктите в асортимента, включването на нов продукт обикновено означава, че друг вече няма да се предлага. При разработката на продуктите правим всичко възможно за всеки клиент да има нещо вкусно в нашето меню.

Когато ще има пак кампания за любимия ми продукт?

Правим всичко възможно да предлагаме редовно кампании с популярни кампанийни продукти. Внимателно проучваме отзивите както за всички нови, така и за повтарящите се кампанийни продукти. Отзивите от клиентите са безценни при избора на нашите кампании.

Как мога да изчисля хранителното съдържание в моето меню?

На уебсайта на Hesburger има отделен хранителен калкулатор, който можете да използвате, за да изчислите например хранителното съдържание на избраното от вас меню.

Какъв е произходът на майонезите, сосовете и гарнитурите на Hesburger?

Всички майонези, гарнитури и сосове на Hesburger се произвеждат във Финландия, в нашия собствен завод в Каарина. Основните съставки, използвани в нашите майонези и сосове за салати, са от Финландия (всички разбити яйца, рапично масло и краставички за овкусяване са финландски). Вижте информацията за продуктите на нашия уебсайт.

На какво се дължи качеството на Hesburger?

Качеството на Hesburger се дължи на надеждни доставчици, с които работим вече дълги години. Високото качество на нашите продукти се дължи на най-добрите сурови съставки, приготвени за нашите клиенти в ресторанта по точни указания. Указанията са задължителни за цялата фирма, за да бъде и крайният продукт на най-високо ниво. Различните наръчници и планът за самоконтрол осигуряват качеството в цялата верига. Освен националния контрол на храните, Hesburger има и собствена система за редовен контрол по поддръжка на качеството. Акредитирана лаборатория, специализирана в управлението на качеството в хранително-вкусовата промишленост, също отговаря за контрола върху системата.

От какво са направени пържените картофки на Hesburger?

Пържените картофки на Hesburger са от истински картофи. За да станат по-хрупкави, нашите пържени картофки съдържат и други съставки. Пържат се в рапично масло. Вижте информацията за продуктите на нашия уебсайт.

Къде мога да намеря информация за произхода на суровите съставки? Вашите продукти безопасни ли са?

Информацията за използваните от Hesburger сурови съставки можете да намерите при всеки продукт. Производителят и произходът са посочени след всяка съответна сурова съставка. Безопасността на продуктите на Hesburger се осигурява от изчерпателна система за самоконтрол, както и от подробните указания за хигиената и активното обучение на нашите служители.

Къде мога да разгледам асортимента на Hesburger? Какво съдържат продуктите на Hesburger?

Можете да разгледате асортимента на уебсайта на Hesburger. Можете да намерите съставките към всеки продукт. В нашите ресторанти касиерите могат да ви дадат информация за съставките, хранителното съдържание и алергените във всеки наш продукт.

Къде мога да намеря хранителното съдържание на продуктите на Hesburger?

Информацията за хранителното съдържание на продуктите е дадена под всеки продукт на уебсайта на Hesburger под „Продукти“. На уебсайта на Hesburger има и хранителен калкулатор, който изчислява хранителното съдържание на всяка комбинация от продукти.

Къде мога да проверя дали в продуктите на Hesburger се съдържат алергени или съставки, предизвикващи свръхчувствителност?

Информацията за алергените в продуктите е посочена под всеки продукт на уебсайта на Hesburger под „Продукти“. Съставили сме също така таблица с хранителното съдържание, в която са изброени алергените в нашите продукти.